Glimt fra The Next Web 2013 tur

Jeg skrev en del tweets fra min tur – med Kforum – til The Next Web 2013 i Amsterdam.

Det var d. 25. – 26. april – og satte gang i gode tanker, gav adgang til et fremragende netværk og leverede konkrete tip til nyttige tjenester. Læs min Storify om turen:

Relaterede indlæg

 • Ingen relaterede indlæg

2 kommentarer til “Glimt fra The Next Web 2013 tur”

  • Hej Søren

   Ja, beklager – min mailnotification virker sgutte optimalt 😐 . Jeg kender ikke andet til AppMachine end hvad de viste på The Next Web – og så det faktum, at man kan registrere sig gratis , rode rundt med en app – se den på deres gratis Android eller iPhone-app , AppViewer – og først når man er helt tilfreds, kan indsende den til AppStore og så betale.

   bh
   Kim

   Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *