Hvem er Kim

Kim ElmoseJeg hedder Kim Elmose – født 1968 – og har været beskæftiget med digital kommunikation siden november 1999. Først på Computerworld Online som journalist og redigerende og fra marts 2003 til september 2006 på Nyhedsmagasinet Ingeniørens website Ing.dk som jourhavende.

Dernæst har jeg været blogredaktør på Politiken.dk fra oktober 2006 til februar 2009. Jeg stod i de år for at implementere et blogsystem (WordPress MU 😉 )  og opbygge en univers af redaktionelle bloggere på avisen.

Siden 2009 har jeg arbejdet i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA) med digital kommunikation som site manager, hvor jeg har ansvaret for udvikling og drift af foreningens sites som ida.dk , english.ida.dk og idaforsikring.dk

Jeg skriver om webrelateret kommunikation her på Mediehack – og holder af og til foredrag om digital kommunikation, sociale medier og videndeling.

Udover Mediehack skriver jeg også på Privatliv.nu – min blog om hvordan du passer på dit digitale privatliv – og om politik på kimelmose.dk.

Jeg har tidligere været aktiv  ( 2003 – 2011)  i foreningen DONA – Danish Online News Association – et praktisk forum for folk, der kommunikerer på nettet. De sidste tre år var jeg formand – og arrangerede i hele periode adskillige konferencer og seminarer om det sidste nye inden for webkommunikation.

Sitet her kører på blogværktøjet WordPress – et no-nonses system – og bliver hostet hos UnoEuro, et (indtil nu) fremragende webhotel.

Jeg er altid interesseret i kommentarer og kan kontaktes via kim (snabel-a) elmose.com

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg