Fagfestival 08: Hør om Global Voices – digitale frontkæmpere for ytringsfrihed

Ved Fagfestivalen søndag d. 8. november kl. 14 – 15 har jeg den store fornøjelse at være vært / ordstyrer ved en session om Global Voices – bloggerportalen , som jeg har skrevet en del om her på bloggen og hvis redaktør,  Solana Larsen, er min gode ven.

Sammen med Amira Al Hussaini – Mellemøstredaktør for GV –  vil hun fortælle om, hvad Global Voices er – og hvorfor bloggerportalen er vigtig som redskab for kampen for ytringsfriheden verden over, hvad medierne kan bruge portalen til , og hvad danske journalister kan lære af deres arbejdsmetoder.

Hvis du deltager på Fagfestivalen i Odense – og har lyst til at komme til foredraget – er du meget velkommen til at skrive her, hvis du har spørgsmål eller emner, som du gerne vil have Solana og Amira til at komme ind på.

Relaterede indlæg

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *