Forskning: Blogging er godt for dit helbred og hjerne !

Ha ! Lige som jeg halvtræt efter et gensyn på DR1 med den fremragende Prime Suspekt 7 – The Final Act med Helen Mirren ugideligt tjekkede laptoppen – og bloggen – lå den der endelig: Den videnskabelige rapport, der beviser at …tadaaa….blogging er sundt.

Det er Scientific American , der i sit majnummer med artiklen “Blogging — It’s Good For You “ refererer den seneste forskning fra bl.a. Harvard, som peger på, at denne aktivitet som jeg er i færd med kl. 00:11 pt er sundt 😀 .:

Research shows that it improves memory and sleep, boosts immune cell activity and reduces viral load in AIDS patients, and even speeds healing after surgery.

Tag den !

Godt nok bliver ordet Placebo nævnt en enkel gang eller to , men en gennemlæsning af artiklen (småheavy akademica , but anyway 😉 ) efterlader nu den rare konklusion, at når jeg klapper min Powerbook eller arbejds-Fujitso-Siemens Lifebook’en op aften efter aften, så er jeg i færd med at helbrede mig selv.

Dét vil jeg sige til mig selv, når jeg om …6 timer og 5 minutter står op igen , småsmadret efter for lidt søvn og starter en ny dag.

(Cadeau til E-Media Tidbits for at se historien )

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

4 kommentarer til “Forskning: Blogging er godt for dit helbred og hjerne !”

  1. Ja det er sandelig godt nyt. Jeg synes især en af artiklens afsluttende passager er interessante: “Some hospitals have started hosting patient-authored blogs on their Web sites as clinicians begin to recognize the therapeutic value”. Det betyder altså, at man kan bruge blogging som en slags medicin/behandling. Gad vide, om jeg kan få min læge til at ordinere massiv blogging, næste gang jeg ligger med influenza? :o)

    Svar
  2. @Mikael: det ville være fedt hvis man kunne – og han så sagde : “yes – værsgo – her er en 3G-usb router, så du kan blogge uanset hvor du er – og hurtigere blive rask.”

    Svar
  3. Haha – ja og “Det ser slemt ud med det halskatar. Jeg skriver straks en recept på den nye wordpress 2.5 og henviser dig til en specialist. Jeg foreslår Technorati”

    Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *