Fra min egen verden: Ole Nørskov ny chefredaktør på MediaWatch

En af min virtuelle bekendte – og nu også IRL – bekendte – Ole Nørskov skal være ny chefredaktør for Mediawatch, onlinemagasinet, der dækker dansk medieverden.

Han er pt webredaktør for Journalisten.dk , som han har været drivkraften bag relanceringen af – med stort held, tøws jeg.

Han skifter til Mediawatch i forbindelse med at JP/Politikens Hus er gået i et samarbejde med A-pressen om at udvikle mediet – og med Ole Nørskov i spidsen er jeg tryg ved at han nok skal vitalisere MediaWatch – fx hvad angår hjemmesiden, der ikke har udviklet sig sønderligt de seneste år.

Jeg bruger hver dag Mediawatchs nyhedsbrev til at holde mig opdateret om, hvad der sker i dansk medieverden, hvor de er gode til at støve store og små nyheder op. Derfor er det for mig en spændende nyhed – og jeg har da høje forventninger til Ole Nørskov, der forlader Journalisten.dk

JP/Politikens Hus købt 60 pct. af aktierne i selskabet, hvor A-Pressen ejer de resterende 40 pct.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

2 kommentarer til “Fra min egen verden: Ole Nørskov ny chefredaktør på MediaWatch”

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *