Bloggerdinner tirsdag 28. august i Kbh med Solana Larsen

Sommeren og feriedaseriet er ovre mens sensommeren glitrer og virkelysten (forhåbentligt 😉 ) bobler i den danske blogosfære.

Der er mange bloggere herhjemme, der har skrevet om borgerjournalistik og deltagermedier i de seneste måneder – og een, der ved noget om det, er journalist og redaktør Solana Larsen, New York.

Hun har været med til at starte Opendemocracy – der går bag om nyhederne og får top-eksperter til at skrive analyserne. Solana optrådte på sidste års New Media Days (mine noter + Jacob Bøtters podcast) – og er i år tiltrådt som ledende redaktør på Global Voices – et globalt borgerjournalistisk medie med artikler, podcasts og videocasts.

Solana blogger både på den engelske blog Solanasaurus.com og den danske blog. Endelig kan du jævnligt høre hende i Harddisken på P1, hvor hun fungerer som freelancer.

Og nu har du mulighed for at få en sludder med hende og andre bloggere på:

Cafe Carlton, Halmtorvet 14, Kbh fra kl. 19 – ? tirsdag d. 28. august.

Vi har snakket om, at vi begge trænger til et glas rød og en god blogsnak – og når vi har det sådan, jamen, så er der da nok andre, der har det på samme måde, tænkte vi.

Derfor denne invitation til sensommer-komsammen med international inspiration.

Tilmeld dig i kommentarsporet på denne post – og kast gerne et blik på Carltons aftenmenu-kort og skriv gerne, hvad vi skal bestille til dig. For at sikre hurtig servering og minimal ventetid, hvis vi bliver over 10 personer, vil Carltons køkken nemlig så vidt muligt have forudbestilling af mad.

Spred gerne det glade budskab om vores dinner og tilmeld dig!!

Sidste frist for tilmelding: Søndag d. 26. august – da Carlton skal have besked et lille døgns tid før.

Hilsner Kim og Line

Relaterede indlæg

 • Ingen relaterede indlæg

33 kommentarer til “Bloggerdinner tirsdag 28. august i Kbh med Solana Larsen”

 1. Godt initiativ 🙂

  Linket til menukort virker ikke, som Lars har bemærket, men linket tidligere til Carlton gør. Der mangler et v i domænet. Adressen er: http://www.carltonkbhv.dk/

  Hvis Carlton er der jeg tror det er, så _er_ det en god burger … et styks bestilling af Halmtorvets “Herreburger” til mig tak 🙂

  Jeg fandt lige et par anmeldelser af stedet til dem som måtte være interesseret:

  MitKBH: Carlton – Halmtorvet, Brunch, Pænt, Mange slags øl, Restaurant, Ok
  http://mitkbh.dk/carlton/

  Carlton på Alt om København – AOK
  http://www.aok.dk/profile/10282

  og lidt hjælp til at finde vej: http://www.findvej.dk/halmtorvet14,1700

  Vi ses…

  /Christian

  Svar
 2. Hvis nogen har haft problemer med at få set menukortet – erhm, kan det være fordi jeg havde glemt et V i url. Så kig noch einmal.

  Svar
 3. Jeg napper burgeren. Er i gang med 100 sunde dage uden slik, kage, sodavand og den slags – men heldigvis står hverken burgere, vin eller fadøl på min negativliste 🙂

  Svar
 4. det er altså helt Facebookagtigt det her med livretter og glædesudbrud. Jamen, så må jeg da også med, og det bliver til en Herreburger med en stor cola light (til at opveje fedtindtaget). Glæder mig. Hvor er det længe siden.

  Svar
 5. Jeg er selvfølgelig også med på sådan en omgang. Og jeg vil da holde mig til alle fordomme og segmentbeskrivelser (og korpusbeskrivelser for den sags skyld) og nappe en herreburger.

  Ser frem til det!

  Svar
 6. jeg ved det er for sent at tilmelde sig – men jeg vil gerne komme og spise en vegetartallerken – men hvis der kun er bloggerburger ved sen tilmelding – så tager jeg det – whatever…. – føhns

  Svar
 7. Ja, tak for en god aften og en acceptabel, omend absolut ikke perfekt, burger. Lad os gøre noget lignende igen – gerne med lidt mere taletid til personen i centrum. Der er stadig masser af ting, jeg gerne vil høre Solana fortælle om, men det er der jo selvfølgelig også masser af steder, jeg kan out there.

  Også så selvfølgelig især tak for sludderen med de af jer, jeg ikke tidligere har mødt. Det var fornøjeligt selskab.

  Svar
 8. Pingback: lisarisager.dk

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *