Præsenterer nyt projekt: Onlineminds.dk

Jeg er laaangsomt ved at sive tilbage ind i online-mode efter næsten fire ugers offline-liv (det var forbavsende /foruroligende nemt 😉 ). Men jeg tager fat på efteråret ved sammen med min gode ven og legekammerat, Lars K. Jensen, at starte bloggen Online minds op.

Vi synes, at vi manglede et sted at samle nyttige tip, tricks og viden om online tjenester, sociale værktøjer og nye teknologier, der kan gøre livet nemmere og videndelingen bedre – på journalistiske arbejdspladser og hos den enkelte netbruger.

Lars og jeg falder hver især over mange finurlige netredskaber og metoder, som fortjener at blive udbredt til en større kreds. Det vil vi bruge Onlineminds til.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

En kommentar til “Præsenterer nyt projekt: Onlineminds.dk”

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *