Gratis guide til WordPress

Læs en gratis WP-guideWordPress er mit favorit-blogværktøj – og derfor er jeg følgelig meget glad for at arbejde med det til daglig. 😀

Jeg har udarbejdet en kort guide til værktøjet – de basale færdigheder for at få tekst og billede på ens blog.

Den er målrettet journalister og redaktionelle bloggere på Politiken, men andre kan sikkert også få glæde af guiden, hvis de vil hurtigt i gang med at bruge WordPress. Installere – det har jeg ikke skrevet om.

Download Guide til WordPress. (Pdf – 12 sider – 1 MB)

Relaterede indlæg

 • Ingen relaterede indlæg

10 kommentarer til “Gratis guide til WordPress”

 1. Kim: Dén guide kunne jeg godt have brugt for godt et år siden, da jeg begyndte at blogge. Med delicious, googlereader og nu wordpress-guiden er du værdig til titlen som vores alle sammens social media guide maestro 🙂

  Svar
 2. Ganske fin guide, du har lavet her – er det i orden hvis jeg henviser til den, eller eventuelt lægger den til download på min side også? Selvfølgelig med tydelig kildehenvisning til din hjemmeside.

  -Brian (som er træt af at forklare om hvordan man starter en wordpress op)

  Svar
 3. Kære Riisager – jowda – jeg er pinligt bevidst at kontrolpanelet ser anderledes ud samt at der er kommet nye lækkerier til med 2.5. Men….en regnvejrsdag skal der til for at jeg får det gjort. Lige nu lokker haven for meget.-

  Svar
 4. Da vi på Ekstra Bladet også skal skifte til WordPress, overvejer vi at lave screencast og manualer… Hvis Kim har lyst, kan vi jo gøre det til et joint venture? Så han også kan få tid til at passe haven 😉

  // Lars

  Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *