Lonely blues i House of Horizons

Der er flere billeder på kimelmose!

Ja, der var jo ikke plads til at komme ind til åbningen af House of Horizons (CW, IBM og Innovations Labs ny hus i SL) åbning i dag. Jeg hang fast uden for sammen med Henrik Føhns. Ja, selv Kurt Westh Nielsen hang vist også fast på et tidspunkt.

Men så man komme forbi efter lukketid og jamme, som var man en del af Carpark North. Jeg har flere billeder på min 23-konto af mit lille hurtige besøg i det spændende hus. Det mest spændende jeg har set i SL hvad angår byggestil.

Nu glæder jeg mig oprigtigt til at følge CW og Innovation Labs brug af huset. De har i hvert fald et par OK konkurrencer. En om at udvikle elementer til SL (scripte virtuelle ting) og en om at skrive de bedste SL historier. Og så regner jeg med at de sørger for at holde huset aktivt – og jeg skal nok kigge forbi, for at lære og blive inspireret og – ja – hygge mig.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *