DR indarbejder regler for blogging i etiske retningslinier

eJour har en artikel om det inkl. en snak med Jacob Mollerup, Lytternes – og Seernes Redaktør, om baggrunden. Den er, at ingen starter en blog uden, at ide og koncept er klar – og at den nærmeste redaktør har givet lov til det. Og hvad angår eksterne blogs – dvs. at journalister blogger andre steder – så falder det ind under retningslinier for bi-job/beskæftigelse.

Vi har ikke lige nogen regler mht oprettelse af blogs i Politikens Etiske retningslinier, men vi er også en mindre organisation, hvor det nu skal gå gennem mig (og vedkommendes nærmeste chef) for at en journalist kan komme til at oprette en redaktionel blog.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

2 kommentarer til “DR indarbejder regler for blogging i etiske retningslinier”

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *