Espresso-maskine-hæng ud i SL

Der er flere billeder på kimelmose!

Fredagsbar i SL – well, hang ud i Crayonville fordi jeg så at Neville Hobson på sin blog havde skrevet et stykke om en ugentlig cometogether derinde . Så jeg tjekkede det lige ud – og løb ind i min gode ven, Kenneth L.. Milling fra CFJE.dk/Update.dk aka Ley Wrangler. Så hang vi ud der – og bemærk espressomaskinen i baggrunden 😉

God Weekend

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

En kommentar til “Espresso-maskine-hæng ud i SL”

  1. Der kan man bare se, jeg var der også et kvarters tid – men jeg har slet ikke fået styr på alle de nye avatar – navne – men lad os da mødes næste fredag i Crayonville – jeg synes nu, at snakken gik lidt for hurtigt og på et noget hæjt konsulent-“akademisk” niveau – men kaffen var god 🙂

    Næste weekend skal jeg forresten på Podcamp i SL – Deltagerlisten er allerede kæmpelang – dét glæder jeg mig til – http://podcamp.pbwiki.com/PodCampSLregister

    Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *