24timer holder åbent hus i dag kl. 15 i Second Life

Har lige taget et kig forbi 24timers redaktion i Second Life . De skriver om det i avisen i disse dag – de har oprettet en redaktion dér – og holder åbent hus i dag kl. 15. Jeg håber, at jeg får tid til at droppe forbi – selvom jeg er lidt træt af mit hår. De der kender mig outworld ved at jeg ikke har en skaldet plet på hovedet.

Nårh men 24timer bor i et minimalistisk indrettet hus med udsigt:

Vi ses – og husk: jeg hedder Kelmo Kanze i Second Life.

Relaterede indlæg

 • Ingen relaterede indlæg

6 kommentarer til “24timer holder åbent hus i dag kl. 15 i Second Life”

 1. I det virkelige liv kan du ikke se din egen nakke, så hvordan ved du, at der er hår på den? Nakken altså… 😉
  Jeg lover dig – nakkefotos fra familieføs’da’e er noget af det værste…..

  Svar
 2. Føhns: Godt at se dig online – nu nærmer den store dag sig jo, hvor du vender tilbage til Danmarks Bureaukradio og Harddisken – måske det første danske radioprogram i SL

  Peter : Jeg ved det ikke, men Gunnar Langemark ( http://langemark.com ) har sagt det samme til mig; at platformene minder om hinanden.

  Foreløbig tjekker jeg det bare ud, mens jeg lidt laid back venter på at nogle skal vise mig mulighederne.

  Forholdet for mig er, at jeg sådan set opholder mig rimelig meget online allerede – og derfor er karrig med hvad jeg bruger tid på.

  Er jeg ved at udvikle mig til en digital revisionist (dvs mindre og mindre online ). I dunno; men jeg kan mærke en udvikling med at jeg oftere får sådan en “digital træthed” – sårn lidt med “yikees – always on – arh, come on – det er ikke altid jeg har lyst til at mene noget om noget eller share anything”.

  Fx. her i weekenden: der åbnede jeg først Powerbooken i går aftes – efter to døgns offline – og jeg NØD det.

  Svar
 3. Jeg har også hørt folk tale om Alphaworld. Jeg skal ikke selv kunne sige noget klogt om det.

  Og – Kelmo – mht kalotten, så kan du jo bare fikse det selv i “edit appearance”. Ellers kig forbi SL-butikken (centret) “Made Men” (eller “! Made Men”). Her kan du købe alt fra skins til mafioso-habitter.

  Vi ses i SL, Kelmo

  Mvh.

  Kenneth Ley Milling
  webredaktør, CFJE

  aka

  Ley Wrangler
  Kingdom Security, Second Life

  Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *