Thumbs up: DR vægter sociale medie-deling

Det er trivielt at notere, at et medie er begyndt at blogge, men glædeligt er det da, at vores allesammens DR nu også har ladet studieværter startet blogs op. (De varmer nok op til at Føhns kommer derud 😉 ).

Men det er især fint, at de har indarbejdet links til del.icio.us, digg og reddit

Det er forhåbentligt standard inden så længe på alle mediers sites. Egentlig ikke for brugernes skyld – over for dem er det blot god service, men for deres egen skyld. Lad læserne dele dit indhold og rygtet om dine gode historier spreder sig.

I øvrigt kører det på WordPress, hvilket DR underligt nok ikke krediterer communitiet/systemet for. Det har gode folk som Rene “Shevy”, Lars K. Jensen og Søren Hugger Møller nogle fornuftige takes på.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *