Konf. Knock Knock

Jeg deltager i CFJE og Innovation Lab’s konference om nye medier Knock Knock, hvor jeg skal tale om brugen af wiki som videndelingsværktøj sammen med Ernst Poulsen fra DR Interaktiv, der skal tale om brugerdeltagelse vedhjælp af wiki – nemlig DR Sportswiki.

Hvis man vil se med, kan man følge det via webcast.

Lige nu kommer James Wagner – journalist der har arbejdet som journalist i Second Life – på New World News. Det har jeg faktisk glædet mig en del til.

Innovation Lab har købt “jord” i Second Life – og er ved at få designet avatarer dvs digitale personer, til at befolke deres bygning. Det skal Politiken.dk da også ha. Det har jeg allerede sagt til Politikens interaktive redaktør Daniel Bergsagel.

Relaterede indlæg

 • Ingen relaterede indlæg

3 kommentarer til “Konf. Knock Knock”

 1. Jamen, det bliver da spændende at møde den nye blogredaktør på Politiken i Sl – hvad skal du hedde? – og sig mig en gang – blogger avatarer??

  Synd, at jeg ikke kunne høre din talk shop – og jeg gik også glip af de gaver, som Derek Powasek så generøst udlovede til dem, der blev tilbage i den sal, hvor der var webcast 😉

  Men I gjorde det sikkert godt, du og Ernst 🙂

  Svar
 2. Det håber jeg – det håber jeg.

  Og i SL hedder jeg Kelmo Kanze – I øjeblikket dasker jeg rundt på Podcast Island, så deet…..

  Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *