Urban slår igen: Bruger WordPress.com til super-læserblogs

Fyens Stifttidende gik i front med lækre læserblogs med Xtrablog – som jeg har anmeldt tidligere.

Urban gik på med læserblogs noget før – men det var noget u-igennemtænkt – bl.a. fordi læserblogs’ene kun bød på meget lidt mulighed for personalisering. Du fik en overskrift og et skrivefelt – pakket ind i urban.dk’s univers. Det fik urban stryg for – og er nu tilbage med superlækre blogs på Urbanblog.dk baseret på WordPress.com – den hostede og gratis blogtjeneste.

WordPress.com er porteret over til urbanblog.dk – og brugerne har den samme fleksibilitet som på WordPress.com; vælg selv template, header, headerfarve – tekst i header incl. tagline. Tilføj nemt links, undersider og kategorier.

Du ser kun at du er en del af urbans univers via et rødt urban-logo i toppen. Diskret – klikbart – the way to do it.

Hvem står bag – tjaah – nu kan man se på urbanblog.dk at der er indlæg fra Hans Henrik H. Heming og Jakob Bøtter (der i øvrigt lige har nedlagt sin blog på smartlog.dk for kun at blogge på hans og 4H’s firma, Connecta) så det er jo nok dem, der står bag. 😉 Og cadeau for det.

Urbanblog.dk er i hvert fald noget, som Urban kan være stolte af !!

UPDATE: Som det fremgår af kommentarfeltet så holdet bag – udover Bøtter – pæne og dygtige mennesker som Pollas, Jesper Balslev og Angermann. Æres dem som æres bør – og nok et cadeau. Urbanblog.dk – so eine Dinge möchte ich auch haben.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

2 kommentarer til “Urban slår igen: Bruger WordPress.com til super-læserblogs”

  1. Tak for de pæne ord. Den er ikke just færdig, men er snarere i en tæt-på-beta-fase, hvor vi stadig justerer og bugfixer.

    Holdet bag er i øvrigt undertegnede samt d’herrer Angermann, Balslev og Bøtter.

    Svar

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *