Gensyn med ‘Epic 2014’: Kort video fra 2004 om mediefremtiden i 2014

Både med linkmanifestet fra 2006 og de to jubilæer i denne uge; Ing.dk 20 år på nettet – og Trine-Marias ti års jubilæum med Hovedet på Bloggen har det været en tur ned ad Memory Lane – og dialog om, hvordan der så ser ud her i 2014.

I en kommentar på Facebook har Kurt West Nielsen , chefredaktør for PROSA-bladet og min tidligere kollega – linket til en powerpoint han brugte for otte år siden.

På et slide nævner han kortfilmen (8 min ) fra 2004 EPIC med en forudsigelse af en verden med mega-firmaerne Google og Amazon , der slutter sig sammen til GoogleZon og kontrollerer publiceringsplatformen.

Se den – der er meget, som er blevet til virkelighed , omend med andre navne.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Skriv en kommentar

Halløj - svar lige på dette *