Billede af et flow på Ing.dk d. 4. maj 2005

Hermed er min praksisdagbog eller logbog for Ing.dk færdig. Jeg skal lige sove på det – og så se den igen. Imidlertid giver den et billede af hvilke historier, der er oppe og vende i løbet af en dag – hvorfra de kommer – og hvorfor nogle havner som nyheder på sitet. Nyheder som måske / måske ikke får en betydning for læsernes meningsdannelse og beslutninger ude bag skærmene.

Det er også en måde at give læserne en forbrugeroplysning på – lige som teksen bag på madvarer om indholdet. Her: hvordan bliver flowet til.

Men nu vil jeg sove – og så måske overveje at gøre det flere gange. I mindre format kan det bruges til at fortælle læserne hvad man tumler med af historier – se også guardians newsblog – se de kan spille ind undervejs.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Har sammensat nyhedsbrevet med softwaresamrådet som top. Elsam-direktøren er kørt heftigt i medierne i eftermiddag, så der er ingen nyhedsværdi i at køre ham som top i morgen. Derfor tager jeg softwaresamrådet, som vi har fået fra freelanceren som top. Konstaterer i øvrigt at jeg ikke kan få previewet vores side med den nye prioritet uden cache som normalt.

Irriterrende men ikke noget jeg kan gøre noget ved nu.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Efter adskillige timers fravær har jeg lagt nok en artikel på – til torsdag morgen om Ingeniøren A/S regnskab for 2004 – baseret / copy pastet af vores direktør, Per Westergårds, pressemeddelelse om samme. Ligger artiklen på inden jeg sammensætter et nyhedsbrev.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Får lynredigeret artiklen om samrådet, lagt den på med billede – ændret prioriteringer og ser at der er to artikler med “talking heads” – ikke optimalt ! – men det må rettes til senere. Lukker ned for at smutte hjem og hente børn. Må finpudse nyhedsbrev senere hjemmefra.

Flowdagen på Ing.dk er næsten – men ikke helt – slut.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg