Overskrifts underskrift » Thor P. vil ikke have demokratiet ind i cyberspace?

Følgende sætning har Stefan Bøgh-Andersen hørt en af de højest placerede politikere i vores repræsentative demokrati , den nyvalgte formand for Folketinget, Thor Pedersen (V) udtale til TV2 News

“Jeg vil gerne sikre Folketinget en demokratisk forankring. Det er vigtigt i en tid med internet, blogs og facebook, at vi ikke flytter demokratiet ind i cyberspace. Vores udfordring er at bevare det på Christiansborg også”

Overskrifts underskrift » Thor P. vil ikke have demokratiet ind i cyberspace?


Er demokratiet kun noget for folkene på Borgen, spørger Stefan undrende – og det kan vi jo diskutere med ham på bloggen.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Lonely blues i House of Horizons

Der er flere billeder på kimelmose!

Ja, der var jo ikke plads til at komme ind til åbningen af House of Horizons (CW, IBM og Innovations Labs ny hus i SL) åbning i dag. Jeg hang fast uden for sammen med Henrik Føhns. Ja, selv Kurt Westh Nielsen hang vist også fast på et tidspunkt.

Men så man komme forbi efter lukketid og jamme, som var man en del af Carpark North. Jeg har flere billeder på min 23-konto af mit lille hurtige besøg i det spændende hus. Det mest spændende jeg har set i SL hvad angår byggestil.

Nu glæder jeg mig oprigtigt til at følge CW og Innovation Labs brug af huset. De har i hvert fald et par OK konkurrencer. En om at udvikle elementer til SL (scripte virtuelle ting) og en om at skrive de bedste SL historier. Og så regner jeg med at de sørger for at holde huset aktivt – og jeg skal nok kigge forbi, for at lære og blive inspireret og – ja – hygge mig.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Verbalsmæk til Second-Life skeptikere

Min gode ven, Gunnar Langemark, giver den i Computerworld gas over for skeptikerne i forhold til Second Life i artiklen: “Über-hype – kun i Second Life?”

Læs den – og debatter med ham på bloggen. Han har mange gode pointer. Jeg har det bare selv sådan, at

1) det er sjovt at være i Second Life

2) Professionelt kan jeg bruge det til at holde møder med folk, men det tager bare lang tid med at snakke med dem, Så det skal kun være hvis vi gør det kort eller skal vise hinanden noget.

3) SL er suverænt til at vise 3D-demo af ting / forhold – fx. tsunamier eller regnskyl. Der er for mange butikker, firmaer etc. der er gabende tomme – og det er ikke fedt.

Konklusion: Det er sjovt og spændende at komme der – men SL står stadig et stykke nede på listen over “need to” – og er foreløbigt kun nået til “nice to”.

Men sådan var det jo også med nettet tilbage i 1995 for mit vedkommende, så deet  😉

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Anbefaling: Fremragende Tema-aften om virtuelle verdener

Hvis du ikke kender virtuelle verdener som Second Life , EVE Online, World of Warcraft eller begreber som virtuel økonomi, goldfarming så kan du gøre 2 ting hos DR:

1) Holde øje med genudsendelsen af DR2’s fremragende temaaften om virtuelle verdener . Bag den står Karen Gahrn. Hun kommer godt rundt, får talt både med spillere og forskere, forretningsfolk og filosoffer. Og krydrer aftenen med en fransk produceret dokumentar om cyberverdener.

2) Tag lige og genlyt Harddiskens program fra sidste uge om – ja – virtuelle verdner bestyret af Henrik Mondofunza Føhns og med et overflødighedshorn af spændende personer og tanker.

Fyldt op i hovedet med installation af WordPressMU på arbejdet (Politiken.dk) lige en kort snut til bloggen.

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg

Computerworld holder virtuel housewarming i SL

Hey – så oprinder dagen snart. Computerworld holder sammen med IBM og Innovation Lab housewarming fredag d. 2. marts med deres nye værested i Second LifeHouse of Horizons. Det sker klokken 11.

Du kan hænge ud med CW’s gruppe af inworld-reportere – fx. Gunnar Langemark aka Gunnar Langset – og vel også Kokomo Wheeler (dvs Kurt Westh Nielsen) – og folk fra IBM og Innovation Lab.

Der vil være en virtuel koncert med bandet Carpark North og andet sjov.

Jamen, jeg vil da se at go inworld og se på herlighederne.

Boblehuset er designet af Arkitema og kodet/scriptet af en af SL’s hotteste scriptere Aimee Weber.


Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg