Fagfestival 2012: Inspiration og nyttige værktøjer

Jeg deltog i weekenden i min femte fagfestival for journalister og kommunikatører – arrangeret af Dansk Journalistforbund.

1400 deltagere og 65 oplægsholdere og værter ( og jeg var een af dem ) var samlet til videndeling og debat. Jeg havde arrangeret to sessions med Karin Høgh og så ellers frem til at blive inspireret og netværke.

Læs mere

Relaterede indlæg

Mediehack Opsamling 4. februar

Der er sket flere ting, de seneste dage, som jeg bare ikke har fået blogget om . Så her er min opsamling om hvad jeg har læst i de seneste dage:

Kom til Twitterfestival  – Twestival – d. 12. februar

De to passionerede Twittere – @marks og @solbjerg – har sørget for at koble København på den internationale begivenhed – Twestival – hvor Twitter-brugere mødes den samme dato for at snakke Twitter – og samtidig støtte et godt formål. Denne gang: rent vand.

Der kan læses mere på bloggen eller deres Twitterprofil cphtwestival . Mødetstedet er Republikken på Vesterbrogade kl. 18 d. 12. februar.

Jeg skal med – ses vi?

eJour-pris til Dorte Toft

DJH’s onlinemagasin eJour kårede i mandags Dorte Toft som årets netmedie på grund af hendes indsats i afsløringen af Stein Bagger som en svindler. En fuldt fortjent pris – og et stort tillykke til Dorte.

Reboot 11 bliver til noget – d. 25 –  26. juni

Nu er det offentliggjort i dag – Mygdal & Co. afvikler endnu en gang Reboot – denne gang nummer  11. Og jeg glæder mig bare sådan til det. Sidste år måtte jeg droppe det til fordel for Global Voices Citizen Media Summit i Budapest –  og det var fedt – men jeg savnede også at være  på Reboot.

Kristine Löwe blogger hos Mediawatch

Den læsværdige og innovative norske blogger, Kristine Löwe , er blevet hyret af Louise Reseke & Co. til at blogge hos Mediawatch. Godt valg  – hun er god at følge ! Også på Twitter @kristinelowe

Krav om IT-CV for DJH-studerende

DJH kræver fremover, at de studerende skal opfylde krav i et IT-Curriculum. Det er Kristian Strøbech, lektor på DJH, der er en af drivkræfterne bag – og Lars K. Jensen har blogget om det.

Et god og nødvendigt krav.

Relaterede indlæg