Forskning: Blogging er godt for dit helbred og hjerne !

Ha ! Lige som jeg halvtræt efter et gensyn på DR1 med den fremragende Prime Suspekt 7 – The Final Act med Helen Mirren ugideligt tjekkede laptoppen – og bloggen – lå den der endelig: Den videnskabelige rapport, der beviser at …tadaaa….blogging er sundt.

Det er Scientific American , der i sit majnummer med artiklen “Blogging — It’s Good For You “ refererer den seneste forskning fra bl.a. Harvard, som peger på, at denne aktivitet som jeg er i færd med kl. 00:11 pt er sundt 😀 .:

Research shows that it improves memory and sleep, boosts immune cell activity and reduces viral load in AIDS patients, and even speeds healing after surgery.

Tag den !

Godt nok bliver ordet Placebo nævnt en enkel gang eller to , men en gennemlæsning af artiklen (småheavy akademica , but anyway 😉 ) efterlader nu den rare konklusion, at når jeg klapper min Powerbook eller arbejds-Fujitso-Siemens Lifebook’en op aften efter aften, så er jeg i færd med at helbrede mig selv.

Dét vil jeg sige til mig selv, når jeg om …6 timer og 5 minutter står op igen , småsmadret efter for lidt søvn og starter en ny dag.

(Cadeau til E-Media Tidbits for at se historien )

Relaterede indlæg

  • Ingen relaterede indlæg